Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti is szoktatok ábrándozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok ábrándozni?

Figyelt kérdés
akár lefekvés előtt vagy ha van egy kis szabadidőm , egyből a nők jutnak eszembe és elkezdek ábrándozni. mi lenne ha mondjuk összefutnék egy szép csajjal és szerelem első látásra. vagy ha már van barátnőm az első együttlétet 50x lejátszani fejben, átformálni magamban. ez normális dolog? 😅
2020. ápr. 1. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Persze, hogy normális. Nekem évek óta van barátnőm, de még mindig fantáziálok róla lefekvés előtt, ha nem együtt alszunk. Elképzelem, hogy mellettem van, mennyire gyönyörű és mennyire szerencsés vagyok vele. Na meg hogy mennyire nem sajnálom, hogy leszbi vagyok:D
2020. ápr. 1. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ámodni szoktam sokat mostanában arról hogy kényeztetek egy nőt, de sosem vált még valóra:( 20N
2020. ápr. 1. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is gyakran ábrándozok lefekvés előtt. Van, hogy közben egy párnát ölelgetek.
2020. ápr. 1. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. ápr. 4. 06:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan az elsőhöz, bár mi még kevesebb mint 2 éve vagyunk csak együtt. Ez a karantén szét szakított minket, és folyton rá gondolok és álmodozok róla. :(
2020. ápr. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!