Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek jelenleg?
Majd jönnek a privik és a kommentek a pasiktól hogy "Szia van kedved ismerkedni?" xDD
17L/L
Előforfult, hogy itt ismertem meg lányokat, akikkel csodával határos módon ugyanabban a városban is lakunk. Az egyikkel 3 hónapos kapcsolat lett belőle, a másikkal csak randizgattunk egy hónapig.
Az a baj az online ismerkedéssel, hogy mégis hol, és hogyan? Badoo, Tinder, Anotalk, GYK...? Mégis mit várunk? Rengeteg a kamu profil, ami alatt azt értem, hogy magát szinglinek kiadó nő vagy lány irogat neked, majd kiderül, hogy pasi, vagy pedig, hogy amúgy van párja. Hármasra is hívtak már 100x (két nő, de férfi-nő páros is), nyilván nem kellenek nekem az ilyenek. (Nektek nem tudom.) Nagyon kevés az, akivel eljutsz egy másik, komolyabb platformra innen. Arra sincs garancia, hogy nem hal el a beszélgetés menet közben, hogy tényleg meg lesz-e a szikra, valóban párkapcsolat lehet belőle. Avagy barátság. Személy szerint én sajnos nem szeretem, mikor pár napig vagy hétig beszélgetek valakivel, de amúgy nem alakul ki köztünk semmi, a másik felé sem érzek mégcsak kíváncsiságot sem. Azzal csak egymás idejét raboltuk. Szóval nem könnyű online ismerkedni, de nem lehetetlen! Ne adjátok/adjuk fel. :) Mindenkinek van valahol egy párja. Aki sokat vár az illetőre, majd hányja szemre neki, hogy: "Eddig hol voltál?" :D
20/L :)
Próbálkozom itt és lassan már mindenhol is :D
Nem tudom, hogy nekem túl nagyok az igényeim, vagy valóban ennyire nehéz online ismerkedni. Luxus lenne az intelligencia, nőies külső, személyes találkozó és egy barátság extrákkal szerű dolog.(?)
20L (bi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!