Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ennyire nehéz összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz összejönni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk számodra miért ilyen nehéz.
2020. márc. 17. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemnehéz.
2020. márc. 18. 05:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Na miért?
2020. márc. 18. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Hidd el, oka van, hogy másnak sikerül, neked meg nem.
2020. márc. 18. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan bizonytalanok.

Én is az vagyok,nem tudom igazán elképzelni magam kapcsolatban lánnyal. Mondjuk pasival se igazán,de az már az én bajom.

Ahányszor eddig ismerkedtem gondoltam őszintén elmondom,hogy bizonytalan vagyok,próbálgatás szintjén vagyok fent badoon( már nem vagyok fent). Ettől mindenki beijedt.

Viszont én totál rosszul érezném magam ha beleugranék akár egy kapcsolatba. a másik lány mondjuk belém szeret teljesen,de én nem úgy érzek. Akkor tegyek tönkre valakit? Nem szeretnék.

Biszex vagyok,nem voltam még lánnyal és bár vonzanak a lányok szexuálisan nagyon, de kapcsolatot valahogy nem tudok elképzelni.

Aztán persze ott van,hogy nekem a nagyon lányos lányok jönnek be. Na és itt bukik sajnos,kevés az ilyen leszbikus,biszex lány. Legalábbis badoon kevéssel találkoztam. A másik mikor egy helyes csaj rám írt,külsőre totál bejött,erre 2 mondatot nem tudtunk váltani,mert kicsit butácskának tűnt,meg rögtön szexet akart. Viszont én meg így nem tudnék szexelni,legalább ismerkedjünk előtte vagy nem tudom.

Én kicsit nehéz helyzetben érzem ez által magam.

De mindegy nem adom fel :)

Utcán nézelődök szemezek ha úgy van aztán kész :D

2020. máj. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!