Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Amikor egy magát heterónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy magát heterónak tartó nő ilyennel ironizál egy másik nőnek, akivel napi kapcsolatban van, hogy "feleségül ne vegyelek" annak lehet valami tudat alatti jelentése is, pl lappangó biszex hajlam?

Figyelt kérdés
Nem volt köztük semmi szexuális dolog,amikor ezt mondta.Illetve nem is nevetett.Csak szerintem fura egy ilyen egy heteró nő szájából?
2020. márc. 17. 10:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10:Hagyjuk már a személyeskedést,pláne,hogy nem is ismersz.

Egyébként egyszerűen hihetetlen számomra,hogy csak úgy egy nő ezt mondja a másiknak.Tuti sosem mondanám ezt senkinek.

2020. márc. 17. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák.

Van, aki ismer közmondásokat, szólásokat, van aki nem.

2020. márc. 17. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tedd túl magad, ő ezt mondta. Dolgozd fel és haladjon tovább az életed. Egyébként is, ez annyira nem szokatlan, mint ahogy te itt előadod.
2020. márc. 17. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Az hogy neked valami hihetetlen, és te nem mondanád, az nem azt jelenti hogy ezzel más is így van.

Feltettél egy kérdést, 10 emberből 10 mondta h szerinte nem ezt jeleni, de te így is csak a saját igazad hajtogatod. Minek kérdezted meg akkor ha te már úgyis eldöntötted?

2020. márc. 17. 15:47
 15/16 Válaszoknélkül ***** válasza:
92%

Csak megerősíteni tudom a többieket, ez egy szimpla szólás, nekem is mondták már többször, sőt, én viszont, mikor túl soknak találtam az óhajt. Még anyukám is kérdezte már tőlem, úgyhogy erre varrjál gombot!

Szerintem nálad az “éhes disznó makkal álmodik” esete áll fenn.

2020. márc. 17. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
15! :D
2020. márc. 17. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!