Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz ismerkedni?
Fejér megyében élek,és úgy érzem elég nehéz ismerkednem lányokkal...
Erre kialakított helyek konkrétan nincsenek.
Neten próbáltam,de nem sok sikerrel. Kicsit olyan egyoldalú maradt.
Ti hol/hogyan ismerkedtek?
Én is igyekszem nyitott szemmel járni, hátha élőben megismerek valakit. Amúgy Győr-Moson-Sopron megyében élek, és nem tudok róla, hogy lenne errefelé hely ismerkedni.
16/L
Hajdú-Biharban élek, neten eléggé necces, hiszen 90%-ban KAMU profillal próbálkoznak pasik.
Van, aki olyan rafinált és profin végzi a feladatát, hogy azt el sem tudod képzelni!
Erre van egy nagyon jó sztorim, kérdező!
Az egész úgy volt, hogy instagramon egy LMBTQ csoportban írtam magaról bemutatkozót, hogy lányokkal ismerkednék, be is követett egy "csaj", meg is tekintettem a profilját miután engedélyezte a hozzáférését, jól el is dumáltunk meg minden, képei hitelesnek tűntek, meg minden, de az óvatosság kedvéért 1 random képet lementettem, bemásoltam a google képkeresőbe, de nem adott ki találatot.
Azzal még nem is volt semmi gond, de viszont 2-3 hónap tartalmas beszélgetést követően rá akartam keresni egyik barátnőm instagramjára, és egy csomó kép között rátaláltam annak a lánynak a képére, akivel éppen beszélgettem!
Igen ám, amikor rákattintottam a képre és kommentet fűztem hozzá, a kép aljára ráírt a csaj hogy "Ki vagy te? Nem is ismerlek egyrészt, másrészt nem is vagyok leszbikus!"
Na mondom hoppá...
Itt sz*** van a levesbe!
Fel is vettem a kapcsolatot a kép EREDETI TULAJDONOSÁVAL, elmondtam neki, mi a tényállás és az illető lány fel is vette azonnal a kapcsolatot a kamuzós pasival.
Én is megmondtam a magamét a pasinak, de az a csaj is alaposan kiosztotta őt és megfenyegette a rendőrséggel ha nem hagyja abba a képlopkodást.
Mert ugye más tollával ékeskedni nem szép dolog!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!