Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne járt e más is hasonló cipőben mint én?!
Család anya vagyok 3 gyerekkel, férjemmel együtt vagyunk de nagyon nem felhőtlen a kapcsolatunk. Rengeteget vitatkozunk. Nekem így nincs kedvem szexelni vele.. De egy ideje más is "közre játszik", amiért úgy érzem nem kívánom őt!
Nagyon furi ezt így leirni közel a 30-hoz 3 gyerekkel az "oldalamon", de úgy érzem a nőket kívánom...
Mindig is volt egy egészséges (legalábbis szerintem ez tök egészségesnek mondható) biszexuális hajlamom, de olyan gáznak érzem ezt, hogy 3 gyerek után "jut eszembe", hogy mi lenne ha...
Tiszta hülye vagyok... :(
"Hány nő van, aki a társadalmi megfelelés miatt vág bele egy házasságba, aztán rájön, hogy mégis a saját neme felé húz. Aztán van aki mer váltani, van aki nem."
ööö... hány? Csak mert a kérdésed azt sugallja, hogy van erről valami statisztika, amit ismersz. Linkeld már be légyszives.
Bennem 40+-os férfiként két kérdés vagy aggály fogalmazódott meg:
-Vagytok-e a férjeddel már annyira eltávolodva,hogy egy harmadik partner(egy hölgy)bevonását lehetetlennek tartod? Lehet ő is kapható lenne rá,a kapcsolatotok is friss vért kapna,te is megkapnád amit vágysz és a gyerekek sem látnák kárát!
-Ha kilépsz a mostani kapcsolatból,és össze költözöl egy nővel (amit egyéb esetben nem ítélek el!) a gyerekek lelki világa hogyan fogadja majd ,hogy Anna és Panna az apukájuk-anyukájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!