Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusként középiskolai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusként középiskolai tanárnak menni?

Figyelt kérdés

Nem, semmi olyasmi, hogy diákkal összejönni!

Arra gondolok, hogy egy munkahelyi közösségben nem lehet annyira titkolózni, hogy ez ne derüljön ki/vagy legalább is ne legyen gyanús. Akkor pedig nem utálják ki az embert, nem teremtenek olyan helyzetet, hogy önként elmenjen?

2020. márc. 2. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
1-es valaszolo, de ez Magyarorszag. Az emberek eleve elmaradottak es gyulolkodesre hajlamosak voltak, de sikerult azota lejtmenetbe kapcsolni. Sajnos jogos kerdes. Mashol pedig el sem hinnek, hogy problemakent felmerulhetett.
2020. márc. 3. 07:54
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Meg egyet. Joindulatunak indulo kommentek is elarultak ezt a sotetseget. Ha nem indulsz be a lanyoktol, a kolleganoktol. Ferfitanar fegyelmit, bortont kaphatna, ha beindulna a tanitvanyoktol. Meg egyaltalan ferfitanar hogy oldja meg a tanariban? Erekcioval jarkal? Olyan alpari ezzel jonni. A leszbikus no is tudja, kivel kezd es kivel nem. Az erzesei meg ra tartoznak.
2020. márc. 3. 07:58
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha normális közösségbe mész akkor tolerálják, ha viszont nem normálisak akkor így is úgy is rosz lesz.
2020. márc. 3. 08:53
 14/18 A kérdező kommentje:
11. ez a félelmem nekem is.
2020. márc. 3. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Ne dicsekedj vele! És a diákokat ne nézd jövendő szerelmednek! A kollegák se biztos hogy tolerálják, mert nem akarják a sok jóindulatu kicsilányuk ártatlanságát tőled féltő szülők ostromának kitenni magukat.
2020. márc. 4. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

a legjobb helyen is gáz lehet belőle.

voltam már tanúja ilyennek. és ezt a titkolást felejtsd is el, lehetetlen. úgyis szóba kerül így-úgy, azért elég hülye ötlet h magánélet meg hálószobatitok, a frászt, majd szépen gyanús leszel, h mégis kivel élsz, hol a pasid stb.

de ha mégse, a mai tizenévesek kb 2 perc alatt levágják vkiről. nem vicc! mielőtt gondolnál rá!

de olyan is volt h a szülők telefonálgattak be az igazgatónak, h ők aztán nem akarják a gyereket ahhoz a tanárhoz engedni, és a végén vmi kamuindokkal kirúgta.

úgyhogy én azt mondom, nem pálya az leszbikusnak/melegnek nálunk.

2020. márc. 4. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a fiatalok már elfogadóbbak ebben a témában. Az, hogy valaki tanárok, "értelmiségiek" közt dolgozik, nem jelenti azt, hogy az közösségben nincsenek homofóbok. Hiába mondják, hogy senkit nem érdekel és egyenlőség meg elfogadás van, a mai napig több tízezer gyűlölködő homofób van szerény hazánkban, az értelmiségi szférában is. Én nem mondanám el a munkahelyemen, mert biztos lenne olyan tanár, akinek ez szúrná a szemét, és abban is biztos vagyok, hogy a szülők sem mind elfogadóak. Borzalmas ez a helyzet, sajnálom, hogy ennyi rosszindulatú, frusztrált, begyöpösödött idióta van még mindig ebben a retek országban.
2020. márc. 8. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
17-es! Nem is a tanárokkal, diákokkal lehet gond, hanem a szülőkkel, nagyszülőkkel. A sok prűd álszent emberrel.
2020. márc. 9. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!