Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Felhasználói név kérdése:
Mi a négy “alappóz”?
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 20:46
2/10 anonim válasza:
missziónárius, kutya, lovagló és hirtelen nem tudnék negyediket mondani ami annyira alap
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, rossz kategória
2020. febr. 21. 20:53
5/10 anonim válasza:
Heteróknál a misszió, a lovagló, a hátulról (kutya) és oldalról. Leszbikusoknál olló, 69, szemből (ami nem 4 póz, de attól még számos módon variálható) :)
6/10 anonim válasza:
De most őszintén, ti szoktatok ollózi?
Szerintem két nő közt a legjelkemzőbb négy:
-háton fekszik az egyik, a lába között a másik (leszbikus misszionárius póz, lehet ujjazni, nyalni vagy strap on)
-mindketten oldat, egymással szembe, kézzel hozzáférhető mindenki és lehet smárolni
-kutyapóz
-arcra ülés vagy 69, egyéni preferencia 😂
7/10 anonim válasza:
Nekem a 4-es válaszig voltak ötleteim, de mióta oda görgettem, csak rántott sajtot és hatalmas karaj szeleteket látok magam előtt. Úgy látszik, ez az ösztönöm dominánsabb, hehe.
10/10 zimonyi attila válasza:
Kilences!!! Nagyon nagy volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!