Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy este, buliban bárhol hány személlyel smároltatok már?
Figyelt kérdés
Voltatok barátoknál buliban,szórakozóhelyen mennyi személlyel smároltatok màr egy este alatt? Mennyi nektek úgymond az eddigi "rekord"?2020. febr. 14. 18:44
2/8 anonim válasza:
3 kicsit offos voltam és nyomultam 😐
22L
3/8 anonim válasza:
Nem szoktam ilyeneket csinálni, max ha a másik is akarja, ha valami lesz belőle. Csak úgy nem osztogatok csókokat, és én sem kérem másét. Ha minimum egy egyéjszakás lenne belőle, akkor jó. Amúgy 1x történt ilyen, de abból kapcsolat is lett később.
4/8 anonim válasza:
16, nem vicc. Haverommal versenyeztünk.
5/8 anonim válasza:
Kétszer.
Az egyik csaj nagyon nyomulós volt, ismerkedés helyett azonnal rózsacsokrokkal jött az első randira, egy nap után szerelmi vallomások smsben hajnal 4kor... Már-már fojtogatva éreztem mellette magam, úgyhogy nem lett belőle semmi. Szerintem neki inkább a párkapcsolat koncepciója volt a nagy szerelem tárgya, nem én. Kapcsolatfüggőktől meg az isten mentsen meg.
A másik csajjal egy külföldi buliban akadtunk össze, mindketten egy nyüzsis hostelben voltunk elszállásolva és én másnap reggel indultam haza 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!