Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Voltatok már charme-esten?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már charme-esten? Milyen volt?

Figyelt kérdés

még sosem voltam ilyenen, de most láttam, hogy 9-én lesz. Érdekelne, hogy milyen? Mennyire lehe ott ismerkedni? és táncolni?

Milyen korosztály szokott ott lenni?

Köszi

19/L/L

2019. jan. 22. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az nem tudom h mi de 9.en lesz wow is en inkabb oda mennek
2019. jan. 23. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Táncos este. Azt írta, hogy most Bond témában oo7 :D
2019. jan. 23. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én voltam már és, ha szereted a társastáncokat és azonosneművel volna kedved ezt kivitelezni, akkor bátran menj. Szoktak oktatni is ott helyben. Az se tartson vissza ha nincs táncpartnered. Szerintem fogsz találni. Mondjuk ilyen beöltözősön még nem voltam, de biztos jó lesz.
2019. jan. 23. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Az kimaradt, hogy korosztályilag én eddig úgy tapasztaltam, hogy vegyes szokott lenni. 23/L
2019. jan. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!