Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tud változni az ember ízlése, és ha igen, miért?
Mindig is a nőies nők tetszettek, régen egyenesen undorodtam a fiús lányoktól.
Viszont 1 évvel ezelőtt rátaláltam egy külföldi youtuberre, aki fiús, de valami iszonyatosan menő, és azóta csak az lyen lányok tetszenek.
Mert hát régen azt gondoltam a fiús automatikusan azt jelenti, hogy kövér, igénytelen, zsíros hajú, öltözködni nem tudó ronda nő.
De nekem a vékony/sportos lányok tetszenek, akiknek laza, menő, határozott, magabiztos a kisugárzásuk, szép az arcuk, menő a hajuk, nagyon is értenek a (férfi) divathoz és az egész megjelenésük annyira menő, hogy rohannál a karjaiba... :)
Egy kis szemléltetés:
Az ilyen lányok tetszettek régen:
Ilyennek gondoltam a fiús leszbikusokat:
De valójában ők tetszenek most nagyon:
(ő az a bizonyos youtuber):
Az én véleményem szerint nem tipikus nőies lányok, csak azért, mert hosszú hajuk van...
Hát például az orange is the new black-ből jóval nőiesebb Piper..
Vagy a 2. a faking it-ből van ugye? Nah abból a 2 főszereplő csaj ők nőiesek
:)
Julianne Moore, Amanda Seyfried...
De igazából mindegy kit mondok, mert ebből is látszik, hogy teljesen máshogy vélekednek az emberek erről is ezekszerint. :)
Számomra az a nőies akinek hosszú a haja, sminkeli magát, nőies ruhákat hord. Azért szerintem Alex Vause és Reagen a Faking it-ből is beletartozik ebbe a kategóriába.
Egy fiús csaj miért vesződne a sminkeléssel? Én nőiesnek tartom magam mégis utálom a sminket. :)
Tényleg? O.o
Látod, milyen furcsa miképp látjuk az embereket, haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!