Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meg tud változni az ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tud változni az ember ízlése, és ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Mindig is a nőies nők tetszettek, régen egyenesen undorodtam a fiús lányoktól.

Viszont 1 évvel ezelőtt rátaláltam egy külföldi youtuberre, aki fiús, de valami iszonyatosan menő, és azóta csak az lyen lányok tetszenek.

Mert hát régen azt gondoltam a fiús automatikusan azt jelenti, hogy kövér, igénytelen, zsíros hajú, öltözködni nem tudó ronda nő.

De nekem a vékony/sportos lányok tetszenek, akiknek laza, menő, határozott, magabiztos a kisugárzásuk, szép az arcuk, menő a hajuk, nagyon is értenek a (férfi) divathoz és az egész megjelenésük annyira menő, hogy rohannál a karjaiba... :)

Egy kis szemléltetés:

Az ilyen lányok tetszettek régen:

[link]

[link]

Ilyennek gondoltam a fiús leszbikusokat:

[link]

De valójában ők tetszenek most nagyon:

(ő az a bizonyos youtuber):

[link]

[link]

[link]

2020. febr. 6. 16:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Miérte ne tudna változni??

A gondolkodásunk és világszemléletünk is változik folyton. Akkor az izlésünk miert ne változhatna?

2020. febr. 6. 16:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A második humenonline.hu-s linknél Alex van, aki transzférfi :) de ő mindenhogyan szexi :) nálam ez fordítva volt, én mindig a fiús nőkkhöz vonzódtam, de megismertem egy nőt, aki nőies és nagyon szép gyönyörű okos, és a személyisége miatt nagyon megfogott :)
2020. febr. 6. 16:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy Alex transznemű, de mikor még nem jelentette be, akkor is tetszett :)
2020. febr. 6. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdésedben benne van a válasz.. nem tudtad, hogy a fiús lány nem azt jelenti, amit a sok kedves csőlátású férfi is gondol (itt is olvashatsz ilyen kérdéseket), hanem mondjuk az a fiús, akiket utólag linkeltél.

Mivel azt hitted olyanok, mint az elhízott példa. Ami megjegyzem, szerintem nagyon kevés embertípust vonz.

Akiket utólag linkeltél, meg ízlés kérdése. Nekem tetszenek a fiús és lányos lányok is. Vannak időszakaim, amikor egyik vagy másik típus jobban vonz.

2020. febr. 6. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden változik így persze az ízlésed is megváltozhat. És hogy miért? Benne van a válasz a kérdésben. Mert rábukkantál egy olyan lányra aki megfogott. Nincs ezzel semmi baj. Te amúgy milyennek vallód magad inkább nőiesnek vagy a kettő között? :)
2020. febr. 6. 17:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. Inkább nőiesnek mondanám magam, szoknyát és magassarkút hordok de nem szeretem a sminket és a műkörmöt.
2020. febr. 6. 17:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Változhat persze, az ember folyamatosan változik, ez az élet rendje :)
2020. febr. 6. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Biztos szép lány vagy és biztos megtalálod majd a megfelelőt ;)
2020. febr. 6. 18:44
 9/16 anonim ***** válasza:
55%
Hát...akiket linkeltél, számomra mind fiús, csak valamelyik kevésbé...
2020. febr. 6. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem régebben csak a fiús lányok tetszettek (úgy hogy amúgy én is az vagyok) de pár hónapja rájöttem hogy igazából nem így van, mert bármilyen lány meg tud tetszeni, főleg (és már itt sem kizárólag) ha vékony alkatú.
2020. febr. 6. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!