Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Élheti meg traumaként egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élheti meg traumaként egy leszbikus nő ha belemegy olyan hármasba ahol férfi is van? (Csak a másik nő miatt)

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem okozhat problémát később. Én nem mennék bele, csak biszexuálisként
2020. febr. 3. 17:29
 12/20 A kérdező kommentje:
Én is nagyon félek tőle hogy maradandó lesz (és nem jól) de a párom meg bizonygatja hogy ő is ott lesz, élvezni fogom. Hogy a pasi élvezni fogja az fix, csak mondjuk engem ő érdekel legkevésbé.
2020. febr. 3. 18:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy a te párod a nő? Na ez aztán végképp betenné a kaput. Alapszabály, hogy párkapcsolatban csak olyat lehet, amit mindkét fél akar. Ha neked fenntartásaid vannak, és ő ezt nem fogja fel, akkor hadd menjen és élje ki magát akivel csak akarja, nehogy már te tedd tönkre magad lelkileg miatta, mert ha akar, később is elhagyhat egy ilyenért vagy bármi másért.

Mindegy továbbra is azt csinálsz amit akarsz, de nem kéne hülyét csinálni magadból.

2020. febr. 3. 18:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mennék bele.

Egy nagyon komoly beszélgetés kéne a barátnőddel, hogy te ebbe szíved szerint nem vennél részt. Ha neked az oké, hogy ilyen felállás lesz és neki is, akkor ő feküdjön le a fiúval, aztán külön veled.

De ha minden áron bele akar dumálni a hármasba, az nekem kb szakítóok lenne...🙄

2020. febr. 3. 18:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén...végig tudnád nézni,hogy előtted dugja meg a szerelmedet egy férfi?

Szerintem ne menj bele,csak sérülni fogsz.

2020. febr. 3. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőmnek (úgy, hogy tudom, hogy biszex) olyan vágyai lennének, hogy ő inkább pasival akar szexelni, azonnal szakítanék. Nagyon nehéz lenne, mert ő a mindenem, de így mindkettőnknek jobb lenne inkább. Sokat beszélünk ilyenekről, elhiszem neki, hogy mióta velem van (fél éve) nem érdeklik a pasik semmilyen formában. De amint megtudnám, hogy hiányzik neki a férfi érintés és a szexről ábrándozik, tervezgeti, szakítanék. Nekem ez azt jelentené, hogy nem vagyok neki elég, nem tudom megadni, amire vágyik. Az meg, hogy hármasba belemenjek... Így? Soha. Az, hogy én szerelmes vagyok, és azt a valakit előttem tolják meg, de ha nem is előttem, hanem más, főleg egy pasi, belehalnék a szituációba. Nem is értem, gondolkodsz te a következményeken egyáltalán? Nem, hogy sérülnél, talán egy életre nyomot hagyna benned, hogy a barátnődre előtted veri rá más... Bocsánat, ha nyers voltam, de egyszerűen kiakasztott ez mkst engem.
2020. febr. 4. 00:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazatok van, nem leszek képes belemenni... Nem véletlenül félek tőle, mert eleve nem akarom.
2020. febr. 4. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nem akarod,akkor ez az egész erőszak.

Én biszexként élek párkapcsolatban 5 éve egy másik biszex lánnyal,soha férfit nem engednék magunk közé,már azt rosszul viselem,ha egy pasas csak rásandít a barátnőmre.Nekem is traumatikus lenne egy hármas,nemhogy egy leszbikusnak...

2020. febr. 4. 16:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt akartam írni mint az előző. Biszexek vagyunk mindketten a barátnőmmel, két éve együtt. Sose merült fel a hármas, és kb belehalnék ha előttem csinálna bármit is egy csávóval. Ha csak flörtölni próbálnak vele a pasik,akkor is írtó ideges leszek. Szóval nekem már önmagában ez hogy más hozzáér, ez is trauma, és neked akkor még hozzáadódik az hogy alapból se vonzódsz a férfiakhoz. Tényleg ne menj bele.
2020. febr. 4. 18:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

“Élheti meg traumaként egy leszbikus nő ha belemegy olyan hármasba ahol férfi is van?”

Rövid válasz:

Csak traumaként élheti meg.

2020. febr. 4. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!