Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élheti meg traumaként egy leszbikus nő ha belemegy olyan hármasba ahol férfi is van? (Csak a másik nő miatt)
Utolsó neked miért nem mindegy? Hadd döntse már el ő, nem tudom miért esik jól beleokoskodni mindig más dolgába.
Az oldal lényege, hogy ő kérdez, te meg ha normális vagy, válaszolsz. Nem kötekedés meg kérdőrevonás
Nem bízom benne de a másik nőre vágyom... És így egyeztünk meg. Remélem hozzám a pasi alig fog érni.
Az biztos hogy nem "gyógyulok meg", ez merő fa**ág...
Csak érdekelt volna, ha külön kérdést szánok ennek, akkor meg azért leszek szarrá oltva mert hogy leszbikus ilyet nem csinál. Ő ezt akarja, gondoltam az eredetét jó lenne tudni.
Nekem egyetlen lány se érne ennyit, ebből a legjobban a pasi fog kijönni, de mindenki azt csinál, amit akar.
Lehet. De lehet, hogy nem.
Hármas alatt sokmindent lehet érteni, szerintem kommunikálni kéne hogy ki mit szeretne, kinek hol vannak a határai, kinek mik a vágyai.
Beszélgessetek, ha ők ketten nem tisztelik a te határaidat akkor ne menj bele mert traumtikus lehet.
Igazából ha nem tiszteli a határaidat az nemi erőszak, tökmindegy ki milyen nemű, ilyen emberrel tuti trauma lesz, akkor is az lenne ha 3 csaj lenne csávó nélkül.
Ha nem érzed magad 100% biztonságban, ne menj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!