Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tikteket mi izgat a legjobban?
pisiszexről vélemény?
izgatna titeket?
vagy miaz ami izgat?
énis lány vagyok
Ha a többségüket nem izgatja, az csakis azért van,
1. mert belénknevelték kiskorunktól, hogy a pis az FÚÚÚJ.
2. ezért még nem jött rá egyik sem magától, mekkora élvezet pisilés közben csiklót simogatni, vagy kellemes élményszerű (nem orgazmuscentrikus) masztizás közben el-elpisilni magukat és úgy folytatni.
3. Éppen elég gondjuk van, főleg a fiataloknak azzal, hogy egyáltalán orgazmusuk legyen valamelyik pasijukkal, nemhogy kicsit extrémebb élvezeteket kpróbáljanak.
4. Ezért van az, hogy főleg a 30 felé közeledők kezdenek nyitottabbak lenni az extrémszex iránt, mert már unják (tudalatt) a "normális" szexet. Ez nem szándékos csak jön a vágy valami új iránt. Persze ez csakis az erotikusan túlfűtöttebb lelkületűekre vonatkozik. A csak biológiai szükséglet és fajfenntartásból szexelők soha nem fedezik fel ezeket az életélvezeti formákat.
6-os, és ezt mind a leszbikus kategóriába szántad? Amúgy töménytelen hülyeség az egész. Én nyitott vagyok mindenre, próbáltunk is már sok mindent a barátnőmmel, többek között az anált, pisiszexet is meg még néhány dolgot, de egyszerűen nem jött be. Nem kell olyan hülyeségeket állítani, hogy aki nem élvezi az nem tudja mi a jó. Miért ne tudná? Csak nem mindenkinek ugyanazt jelenti a jó.
A válaszom arra irányult, hogy megértse mindenki, ha valaki nem szeret ilyen extrém dolgokat, az nem a nyitottság hiánya, hanem egyszerűen nem mindenkinek jön be. Remélem képesek lesztek elfogadni a tényt.
ha ezt pasi kérdezi én full nem válaszolnék köszi
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!