Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire vonzódtam hozzá?
Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy 24 éves lány vagyok, olyan 2 éve megismertem egy nálam 14 évvel idősebb nőt, és nagyon hamar összebarátkoztunk. A lényeg, hogy most már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot (hosszú lenne belemenni), de ilyen intenzív érzéseket talán csak egyszer éltem meg ezelőtt, mint vele. Nem tartom magam leszbikusnak, semmilyen szexuális élményem nem volt életemben senkivel sem, (kicsit félek is tőle), de ilyen vonzalmat fiú iránt biztosan sosem éreztem (és nem is tudom nagyon elképzelni). Amikor hozzám ért az olyan forró volt mindig, az illata megőrjített, többször volt olyan kölcsönös pillanat, hogy egymásra másztunk volna, de nem tettük.A szemei nagyon elvarázsoltak, a hangja is, úgy az egész ember mintha egy feromon bomba lett volna. Lehetséges, hogy valahol mégis vonzódom a nőkhöz, vagy ilyen vonzó volt ő? Azért vagyok összezavarodva, mert szexuálisan egyik nem sem érdekel, viszont érzelmileg a nőkre szoktam ráállni, és az is inkább átmegy függésbe... Sehova sem tudom magam besorolni, úgy érzem vesztegetem az életem, mert nem tudok egyik irányba sem billenni. Valakivel volt már ilyen?2020. jan. 28. 09:56
1/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömet láttam ebben a kérdésben, ahogy olvastam. Ő lány mellett kötött ki és azóta is vele van.
2/8 anonim válasza:
Volt már ilyen. Ha akarod, hogy ez meg is történjen, akkor tenned kellene valamit. Nem?! Vagy csak ábrándozz!
3/8 A kérdező kommentje:
Igen tennem kellene xD. Valójában és próbálkozom.. csak nem könnyű úgy, hogy a családom nem tudja, és teljesen egészében a barátaim sem. Azért nem tudom elmondani, mivel még én sem értem, hogy mi ez, és nem akarok olyat állítani ami nem is igaz, és ami nem vagyok. Pont az a baj, hogy nem értem.
2020. jan. 28. 12:34
4/8 anonim válasza:
A legközelebbi esetnél tört át a fejedben lévő tudatalatti gátat, vetkőzd le a félelmeid, komplexusaid és legalább a csókig juss el.
5/8 anonim válasza:
Tovább kellett volna menni, lefeküdni vele, hogy kiderüljenek a dolgok. Addig csak találgatni tudunk...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó: hidd el, nem kamu. Igenis van ilyen, én vagyok az egyik példa rá. Nemi identitás zavarról hallottál már esetleg? Ha te már óvodában megtaláltad álmaid szerelmét, akkor nagyon örülök neked, és minden jó!:) Csók!
2020. jan. 28. 12:55
7/8 anonim válasza:
Miért szeretnéd előre eldönteni, hogy mi is vagy? Főleg, hogy folyamatosan valtozik minden..A családodnak is mondhatsz pl. Olyant, hogy egy lány a párod. Ha majd változik, akkor arról is tudni fognak.. majd lekovetik. Ne akarj elbújni a bizonytalansagaid mögé.. igenis, neha kell a tapasztalat a döntésekhez.
8/8 anonim válasza:
Beleestem nem rég egy ilyesmi "hibába" megismertem egy lányt, nem is hittem hogy lehet belolle több, aztán jöttek a flörtölések és azt vettük észre hogy akarjuk egymást, na itt jött a gond(távolság, neki volt valakilye, stb). Elotte is megkérdőjeleztem a szexualitásom, utánna meg főleg, igy minden nap megy az önkinzás, és agyalás, át tudom érezni hogy mit érzel kedves kérdező, és jelenleg sodrodom az árral, mert hát könnyu azt mondani hogy szerezz valakit legyen legalább egy csok... kivitelezni kicseszett nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!