Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani nem megszokott leszbikus filmeket/könyveket?
Nem az a szokásos "pasival voltam együtt majd szerelmes leszek egy csajba titkolni kell majd családi bonyodalom stb."
Ami megfogott eddig. pl a Carol, vagy a 100-ból a Clarke és Lexa story is.
Annyira mély érzelmet tudnak sugározni.
Gigola.
Bár az az elején minden csak nem mély.
Nem megszokott? Amiket leírtál, nem ismerem, de ez a jelző alapján kettő ugrik be hirtelen. Egyik a Gentleman Jack, bár ez sorozat. 19. század Angliája, dráma, valós események alapján (Anne Lister-ről és Ann Walker-ről szól, az első nem hivatalos leszbikus házaspár voltak).
Másik a Charon Docks at Daylight, fictionpress.com-on el lehet olvasni ingyenesen. Posztapokaliptikus történet, egyáltalán nem mézes-mázas szerelmi szállal.
Köszönöm.
egyiket sem ismerem a felsoroltak közül, szóval kíváncsivá tettek a válaszok, megnezem mindet.
(továbbra is jöhetnek)
Loving, Annabelle
Nekem kedvencem lett ❤️
Bár pasival volt előbb, de ez bonyolult, nézd meg, ha érdekel. Én előzetes illetve leírás alapján nem számítottam jóra, de nagyon megfogott. Tiszta érzelmeket mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!