Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol találok fiús (butch,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok fiús (butch, tomboy) lányt alkalmi partnerként?

Figyelt kérdés

Akárhova regisztráltam eddig, facebook egyéb oldalak stb. nem találok egyet sem. Velem van a baj vagy hova menjek,hogy találjak ilyen típusú lányt ilyen jellegű kapcsolatra?

26/L

2019. dec. 29. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
fiús vagyok és nem hiszem, hogy valaha akarnék még kapcsolatot :D szóval itt
2019. dec. 29. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

"nem találtam egyet sem"

Hát mind elbújtak előled?🤔

2019. dec. 29. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Esküszöm azt érzem,hogy igen elbújtak,vagy komoly kapcsolatot keresnek. De még az is ritka. 😄
2019. dec. 29. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Szia!

Lipstick leszbikus vagyok, de az instagramon számos LMBT oldalon vagyok fent ismerkedés céljából, de azokon az oldalakon, csoportokban vannak azért szép számmal tomboy, (Stone)butch lányok is, bár ők nem az eseteim, de szoktam is beszélgetni velük.

Sok sikert! ^_^

17/L

2019. dec. 29. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig vannak egy páran.

Pl itt is.

Facebookon csoportokban is elég sokan vannak.Én is Butch vagyok.

2019. dec. 30. 07:42
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Edzőtermekben, kocsmákban,lóversenyeken, szerelő műhelyekben,gyáakban, építkezéseken, vagy az megteszi ha rendelsz egy festőt, burkolót, kőművest.
2019. dec. 30. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hát, én nem vagyok az a kifejezett "lipstick" leszbi, de tomboy sem, viszont ha tetszel, akkor a kedvedért egy alkalomra leszek tomboy :D
2019. dec. 30. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is itt talált meg egy lány, akinek ugyanúgy csak egy egyszeri alkalomból álltam rendelkezésére. Fiús lány vagyok, 19 éves.
2019. dec. 30. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akár itt is ;)
2020. jan. 1. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiúsabb vagyok és szintén alkalmira mennék ha összejön.
2020. jan. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!