Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé?
Szerintem is írjál neki! Veszteni semmit se vesztesz vele, mert a legrosszabb esetben is csak ignorál/bunkón visszaír, de mivel jelenleg semmilyen kapcsolatban nem vagytok, ezért rosszabb nem lehet. Az üzenetet próbáld sallangmentesen megfogalmazni, de ne hagyd ki a fontos dolgokat. (És ne az én példámat kövesd, hogy mindenért bocsánatot kérsz XD "Bocsánat, hogy zavarlak... bocsánat, hogy ilyen hülyeségeket írok...")
Sok szerencsét!
(OFF: Én fél évig halogattam, mire ráírtam arra akire akartam és tökre nem értem miért, mert nagyon aranyos volt. Bár én csak szimplán meg akartam ismerni, nem többet. Még most is szívbajt kapok amikor ír (úristen válaszolt 😂)... Félénk vagyok. XD)
Mona Lisanak teljesen igaza van mindenben.
Hidd el, nem véletlenül pont most állította át, hogy ki jelölheti. Amúgy ha valaki facebookon szeretne ismerkedni olyannal, akinek van profilképe, az legalább állítson be maga is egy képet. Biztos, hogy én se jelöltelek volna vissza.
Profilkép nélküli ember rám írna ,nem reagálnék rá.
Egyrészt ezek jó része kamu profil.
Valószínű látta,hogy bejelölted,rá ment a profilodra és úgy gondolta ilyen embert minek jelöljön vissza,azt se tudja ki fia borja.
Akinek normális a profilja sok kép,rendesen látszik,hogy használja a facet és nem csak néhány ismerőse,nulla képpel,nulla poszttal profil nélkül,azok legalább nem kamuk. Értem én,hogy valaki nem használja a facebookot vagy nem szeret posztolgatni,de akkor minek akar ott ismerkedni?
Ha már beállította,hogy idegenek ne jelölhessék be,amúgy is kár vesződni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!