Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jó érzés lányként lánnyal lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó érzés lányként lánnyal lenni?

Figyelt kérdés
Miben más, mint fiúval?
2019. dec. 16. 15:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10-es! Végre egy alaposan kifejtett válasz!

Inkább a lányok felé hajlok, de még nem voltam senkivel. Azért ide írtam és nem a biszex kategóriába, mert jobban érdekel a lányokat előnyben részesítők válasza. Ha szerzek egy kis magabiztosságot és sikerül elhatároznom mit szeretnék, akkor szerintem egy lánnyal szeretném először. Sokkal kevésbé riasztó, mert én is puhábbnak, gyengédebbnek látom őket.

2019. dec. 17. 12:36
 12/15 anonim válasza:
17%
#10 idézőjelbe tetted azt a mondatot, hogy: " itt mindenkinek joga van írni" de ilyet nem is írt senki. Ha már használjuk az írásjeleket akkor azt pontosan;)
2019. dec. 17. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
#12 azt én is néztem hogy honnan vette az idézetet 😂😂😂
2019. dec. 17. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Ha te inkább a lányok felé hajlasz, kövesd a vágyaid, mert azoknak nem nagyon érdemes nemet mondani.

a szubjektív véleményem:

volt dolgom egy sráccal, aki ugyanannyira volt tapasztalatlan, mint én, és hiába próbáltam megbeszélni vele, hogy jobban kellene figyelnünk egymásra, a végén mindig csak ő ment el, és velem nem nagyon foglalkozott. Ha igen, az sem tartott sokáig. Ezután 2 évvel (addig volt bőven időm rájönni, hogy nem vagyok hetero) találkoztam az akkor szintén tapasztalatlan barátnőmmel, de vele már az elejétől - amikor még szó sem volt szexről - jól működött minden. Amikor először együtt voltunk, észre sem lehetett venni, hogy nem volt még senkivel, sőt, alig kellett megszólalnom és elmondanom, hogy hogy lenne jó, mert minden mozdulatra és hangra odafigyelt. Nekem kicsit nehezebb dolgom volt, mint neki, de mily meglepő, hogy a kommunikáción, figyelmen, türelmen mennyi múlik, és máris minden fantasztikus...

Ebben a példában tök mindegy, hogy melyik a pali, meg melyik a nő, mivel mindkét nemben előfordul ez a véglet is, meg a másik is. Emberfüggő, mindenkivel más lenni, meg persze attól is függ, hogy megvan-e az a vonzalom. Mivel első, gondolom nem akarsz elhamarkodott döntést hozni, úgyhogy nagyon jó lenne, ha meglenne. :D

az pedig tény, hogy velük nagyobb esélye van annak, hogy érzelmek is vannak a szex mögött, magukból kiindulva tapasztalatlanként is nagyjából tudják, hogy mit és hogyan. illetve azok is tények, amiket a 10-es leírt, bár egy srácnak is lehet jó illatú a haja és egy lány is lehet nem túl illatos... :D Meg helytől függ, hogy mutatkozhatsz-e egy veled azonos neművel az utcán, csak egy kicsit nyugatabbra kell menni, hogy ezt félelem nélkül megtedd.

tl;dr: nem lehet általánosítani, neked kell kitapasztalni, csináld, amit érzel és ami jól esik :D

2019. dec. 17. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

Élvezetesebb a szex egy másik lánnyal. Teljesen máshogy ér hozzád, mint egy férfi. Engem megnyugtat, önbizalmat ad, hogy olyan az ő teste is, mint mint az enyém. Ismerem, tudom magamról mit és hogyan, továbbá maguk a formák kellemesebbek a szememnek :)

Férfi mellett a mai napig kicsit szorongok. Főleg a behatolástól. Az orális szexet viszont imádom, ez pedig a nők között természetes dolog. Amikor lány nyalogat mindig elélvezek akár többször is. Jobban belegondolva az egész leszbikus szex nem más, mint csókok és simogatások. Számomra ez maximálisan kielégítő.

A kapcsolat megint más. Próbáltam lánnyal együtt élni, de e téren a fiúk jobbak voltak, gondoskodóbbak. Könnyebben megoldottak problémákat, valahogy tájékozottabbak az élet dolgairól. Legalábbis akiket én ismertem.

Csak az ágyban ne lettek volna olyan hevesek.

2019. dec. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!