Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél magaddal? ( Leszbikus kat.! )
Ha igen, miért, mi az a tulajdonságod?
Ha nem, miért?
*hozzászólóval,bocsánat
Dühítő hogy egy értelmes téma alatt sem lehet egy jót beszélgetni, mert jönnek a trollok...
Persze érdekel,hogy milyen vagyok.
Minden téren.
Magammal?
Külső miatt össze,de egy párszor lehet agyba főbe verném a stílusa miatt.
Külsőt nézve igen, mert tetszenek az olyan nők, mint amilyen én vagyok.
Belsővel együtt véve viszont nem, mert ha túl egyformán gondolkodunk és nincs köztünk ellentét az mire jó? Ha nincs semmi különbség köztünk akkor tágítani sem tudjuk az ízlésünket, komfortzónánkat, látásmódunkat, és nincs meg azaz "áldozat", hogy valamit a partnerünk miatt csinálunk, mert ő szereti. Nem emelnék ki rossz tulajdonságot meg szokást, mert ember vagyok, vannak ilyenek.
Külsőre nem,a lányosak tetszenek.
Belsőre sem hiszem.
Kell a hasonlóság a párunkkal, de ha olyan embert fogok ki mint én magam akkor egymásnak esnénk,dominánsabb személyiség vagyok,s két dudás 1 csárdában nem biztos hogy megférne.Az ágyban viszont kipróbálnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!