Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy csábítsam el? Hetero?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítsam el? Hetero? Leszbi? Biszex?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hányadán állunk. Néha bújik hozzám, néha ellök. Heteronak mondja magát, de többször mondta, hogy szeret. Annyira vágyok rá.
2019. dec. 1. 11:26
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
24%

Lehet, barátilag értette.

Lehet, hetero, de kipróbálná.

Ennyiből bármi lehet :)

Korotok?

2019. dec. 1. 11:28
 2/31 A kérdező kommentje:
Közel az 50-hez.
2019. dec. 1. 11:32
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem érthette csak barátilag?
2019. dec. 1. 11:35
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, jó lenne megtudnom. A szája majdnem a nyakamhoz ért, aztán meggondolta magát.
2019. dec. 1. 11:41
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán ki ő? Milyen kapcsolatban vagytok?

Neked Ő jön be, vagy "csak" szexuálisan vonz?

Felteszem, neked volt már nővel kapcsolatod?

2019. dec. 1. 11:44
 6/31 anonim ***** válasza:
82%

Lehet,hogy csak játszik veled,mert jót tesz az egójának.

De ha nem,és tényleg csak bizonytalan,akkor játszd egy kicsit az elérhetetlent.Legközelebb,mikor így meggondolja magát,akkor legyél te az,aki elhúzódik tőle,hagyd ott valami kamu indokkal.Mindjárt nem érzi majd annyira nyeregben magát.

Az embernek automatikusan jobban kell az,amit nem kaphat meg.

2019. dec. 1. 11:47
 7/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Munkatársam, nem fér a fejembe, hogy miért mondja, hogy hetero, közben, miért mondja, hogy szeret, becézget, tudja, hogy bi vagyok. Kért, hogy ne kezdjek ki vele, közben ő ad kettős jelzéseket, vagy amit annak hiszek.
2019. dec. 1. 11:53
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azzal indokolta (a kérését), hogy ő hetero.
2019. dec. 1. 12:14
 9/31 A kérdező kommentje:
Ja. Igen, ezt mondta. Ő hetero, meg ne próbáljak kikezdeni vele. Elrántotta a kezem, amikor megakartam simogatni, közben ő simította az arcom. Máskor volt, hogy megérintettem a hátát, s visszafordulva láttam, hogy fülig érő szájjal mosolygott,de ha a biségről beszélünk, elpirul.
2019. dec. 1. 12:39
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy gondolat: mi van, még nem tisztázta magában mi is ő?

Vagy ő akarna kezdeményezni, bátorsága viszont nincs hozzá?

2019. dec. 1. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!