Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen tisztáztátok magatokban, hogy a nőkhöz vonzódtok? És hány évesen vállaltátok fel a környezetetekben?
Kb. középiskolás koromban realizáltam magamban, hogy tetszenek a lányok is.
Azt nem mondanám, hogy felvállaltam, mert teszem azt a családnak sose mondtam. Olyan férfi, akivel párkapcsolatba kezdek annak el szoktam mondani, ill. nyilvános helyeken is mutatkoztam már úgy lányokkal. Utóbbira példa csak az elmúlt 1 évben volt, tehát mondhatni, hogy akkor vállaltam fel.
26N
17 évesen, de felvállalni csak akkor tervezem, amikor együtt leszek már valakivel.
18L
15 évesen szerettem bele a barátnőmbe. Akkor még hitegettem magamat,hogy hetero vagyok,de egy évvel később beláttam hogy vonzódom a lányokhoz is.17 évesen felvállaltam az iskolában,egyedül a családom nem tudja még,nekik csak akkor mondom el,ha már összeköltöztem a szerelmemmel.
19/L
Elég hamar rájöttem, hogy a lányok is csodálatosak. Még általánosban.
Fel is vállaltam a barátaim körében.
Azóta az új barátaimnak is elmondtam gimnáziumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!