Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejönnél olyan nővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan nővel, akinek van már 2 gyereke?

Figyelt kérdés
29 éves koráig csak heteró kapvsolatai voltak...De az utóbbi 2 kapcsolata,- egyik 3 évig tartott- nővel volt. Biztos benne, hogy a jövőjét csak nő mellett képzeli. A gyerekei 7 és 4 évesek.
2019. nov. 12. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Akár
2019. nov. 12. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Természetesen.
2019. nov. 12. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2019. nov. 12. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem lenne kizáró ok.
2019. nov. 12. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy passzolnánk. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy olyan nővel éljünk teljes összhangban, aki már évek óta családanya. De ha valamiért egymásnak teremtett minket az ég, akkor én nem vagyok semmi jó elrontója. Gyerekeket meg úgyis szeretnék.
2019. nov. 12. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Neked kellene eldöntened, hogy szereted-e vagy sem és el tudod-e fogadni a gyerkőcökkel együtt. Viszont dönts felelősségteljesen, ha belépsz a kapcsolatba akkor a gyerekekkel nem "játszadozhatsz" hogy amikor elkezdnek kötődni hozzád akkor 2 hónap múlva meggondolod magad.
2019. nov. 12. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem.Biztos lelketlen vagyok,de a kapcsolatomban nem viselem el más fiókáját.
2019. nov. 12. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Hetes: nem vagy lelketlen, de ugy-e az egyértelmű, hogy leszbikus kapcsolatba ha gyerek van, az mindenképp más fiókája lesz és nem sajátod.
2019. nov. 13. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Én összejöttem egy ilyen nővel, a gyerekek 10 és 6 évesek.

Nem működött. Imádtam a gyerekeket, nagyon jól éreztem magam velük, de a párommal szinte semmi időt nem tudtunk kettesben tölteni. Otthon se, randink pedig egy sem volt. Sokszor a gyerekek is velünk akartak aludni és a párom ezt hagyta. Nagy volt az ágy és felváltva aludt ott az egyik meg a másik gyerkőc. Ebből kifolyólag szex se nagyon volt.

Hiába mondtam, hogy engem ez zavar, semmi nem változott.

De egyébként nem lenne számomra kizáró ok az, hogy valaki anyuka, ha a gyerekek mellett odafigyel a kapcsolatunkra is.

2019. nov. 17. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as: Nem,ha én szülöm meg.
2019. nov. 18. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!