Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek aki össze jött a legjobb barátnőjével?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltál belé elmondtad és össze jött a dolog.van ilyen?2019. nov. 5. 13:26
1/10 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy összejöttünk, de amikor mindketten szinglik voltunk sok esténket töltöttük együtt és nem csak iszogattunk. Amolyan igazi testi-lelki jó barinők lettünk! Nem gondolnám, hogy ez szerelem, de mindenképpen nagyon szeretem! 😊
2/10 anonim válasza:
"Barátság extrákkal" cimű dologba kezdtünk, és ezzel megromlott a hihetetlenül tökéleted barátság, ugyanis neki közben más volt. Azt hittem sosem jelentene többet szexnél, tévedtem. Teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat, nyilván évekig fog még fájni ez a dolog. Egy baráság mindig fontosabb, nem ajánlon senkinek az összefekvést, mert nem éri meg, ha nem maradtok együtt, mint komoly párkapcsolat.
3/10 anonim válasza:
Igen. Nálunk is így volt. De 1 éves barátság után képtelenek voltunk "átállni". Túl furcsa volt, szóval maradt a barátság.
4/10 anonim válasza:
Egy kapcsolatnál/szerelemnél sem fontosabb a barátság.
Meg kell próbálni!
5/10 anonim válasza:
Igen, megesett. 4 hónapig tartott, a barátság megmaradt.
6/10 anonim válasza:
Nem velem esett meg a dolog, hanem az egyik leszbikus ismerősömmel. Ő mesélte, hogy beleszeretett a legjobb barátnőjébe, de nem merte neki elmondani, mert attól tartott, hogy mi van ha a barátnőjének nem jönnek be a lányok na meg ha be is jönnek, akkor miért pont ő tetszene neki. Szóval inkább magába folytotta az érzéseit. Aztán váratlanul a barátnője szerelmet vallott neki és mivel ő is szerette csak nem merte neki bevallani így összejöttek. Azt hiszem kb fél évig voltak együtt. A barátság megszakadt.
7/10 anonim válasza:
Nálam igen,több mint 5 évig voltunk együtt..
Szép volt,jó volt de elmúlt :)
8/10 anonim válasza:
A legjobb barátnőm nagyon szerelmes volt belém, de én nem tudtam viszonozni. Szóval nem jött össze.
9/10 anonim válasza:
Barátság extrákkal lett, még mindig összejárunk, de a barátság tönkrement.
10/10 anonim válasza:
Szia en fel evig szerelmes voltam bele (full hetero volt es en is amugy) aztan osszejottunk es mar ket eve egyutt vagyunk.. szerelem volt amugy elso latasra csak se ismerte be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!