Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha olyan külső jön be, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan külső jön be, mint pl. amit linkelek, akkor inkább a lányok felé kéne érdeklődnöm?

Figyelt kérdés

Elvileg nem vagyok leszbikus, de bárki akinek beszéltem erről, azt mondják tudat alatt biztosan a nőkhöz vonzódom. Az átlagos férfiak nem vonzanak egy kicsit sem.

[link]

Vagy, ő nagyon tetszik:

[link]

Olyan finom, törékenyek. De ők közben mégis fiúk.

Szerintetek mi az orientációm? El vagyok nagyon keseredve. És össze vagyok zavarodva.

2019. nov. 4. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként hús vér lányhoz vagy fiúhoz vonzódtál valaha, vagy csak ezekre a fotókra alapozol, amiket linkeltél?
2019. nov. 5. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
De ratyi...
2019. nov. 5. 19:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Pánszexuális vagy. Keressgélj leszbikus transzik között.
2019. nov. 6. 10:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet, igen pán. De alapból szerintem nincs túl sok transz emberke, legalább is a környezetemben egyáltalán nincs. Hol ismerkedhetnék leszbikus transz emberrel? :(
2019. nov. 6. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a facebookon találkoztam egy ilyen emberrel Karóczkai Dávid (Fannikának) hívják bár sajnos elég "defektes" az eddigi élettörténete, de ha jól szürtem le akkor ez a tipusú ember a te zsánered. Férfi aki transz, viszont a nőket szereti vagy nőies férfiakat. Mint azt egy videójában elmondta (mindenki számára nyilvános videókat gyárt) Csekkold le a profilját hátha megfog (bár őszintén szólva kétlem hogy ez megtörténne) de leginkább csak azért küldtem ezt el hogy lásd léteznek ilyen emberek hazánkban. Viszont én azt gondolom hogy a többiek nem lehetnek ilyen kirívó esetek mint ő.
2019. nov. 8. 18:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem
2019. nov. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!