Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire szempont számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szempont számotokra a külső?

Figyelt kérdés

Mennyire veszitek "előre" a sorban a külső jegyeket ?

Nem az igényességre gondolok s mi egyebekre hanem,hogy aki tetovált például alapból kivan lőve.

Vannak igényeitek ami alá semmi pénzért nem adnátok?

2019. aug. 20. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre mi más számítana?
2019. aug. 20. 18:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Kisugárzás? :)
2019. aug. 20. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Nálam nem számít nagyon a külső. Ha tiszta, ápolt, korban megfelel és szimpatikus, szívesen ismerkedem.
2019. aug. 20. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra fontos azért a külső.Nem vagyok nagyon szigorú,de fontos,hogy vonzónak találjam a partneremet.Amik számomra kizáróokok,azok a plasztikai műtétek,a szoli,műkörmök (láttam olyan leszbikust,akinek karmai voltak),és úgy általában a cicababa stílus.
2019. aug. 20. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem külső megfog, belső megtart. Sajnálom, ha ez valakinek nem tetszik, de aki nem jön be, abba nem tudok szerelmes lenni, tehát kapcsolat se nagyon jöhet szóba.
2019. aug. 20. 19:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ :) ment a zöld pacsi, mindenki őszinte válaszára vagyok kíváncsi,nem baj ha nem egyezik a másikéval,ezért jó,hogy nem vagyunk egyformák :)
2019. aug. 20. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most ez lehet fura lesz, de nekem pl az számít hogy nálam alacsonyabb legyen a lány. Valahogy ők jobban megfognak. Nyilván nem azt mondom, hogy egy nálam magasabb lány nem tud vonzó és gyönyörű lenni, de nekem ez az esetem. Illetve egy szép mosoly, és egy jó kisugárzás hamar megfog. 😊
2019. aug. 20. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem fontos a külső, vagy meg fog az illető, vagy nem :)

22l

2019. aug. 21. 07:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem ha valaki tetoválva van, illetve nem szeretem ha valakin sok smink van. De eléggé kiszámíthatatlan, hogy éppen ki tetszik meg, szóval ki tudja, lehet pont egy ilyen lány fog megtetszeni. :D
2019. aug. 21. 08:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem a belső érték érdekel elsősorban. Ha a belső megfog, utána "rá is nézek".
2019. aug. 21. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!