Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek vegyük komolyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vegyük komolyan?

Figyelt kérdés

Unokahúgom leszbikus

Talált egy lányt és most vannak együtt kb egy hete

Nagyon szerelmes, soha nem láttuk ilyennek az előbújása óta. Egész nap róla beszél.. De a lány akivel együtt van több mint 350 kmre lakik tőle.

Mondtam neki hogy nem jó ötlet vele összejönni mert nagyon messze lakik. Viszont ő nem hallgatott ránk.

Június óta beszélnek (mint kiderült)

Vegyük őket komolyan ezen a szinten? Nem csak futó szerelem számukról? Mit gondoltok erről és a távkapcsolatról? Nem akarom hogy összetörjön.. Még nem is találkoztak..

Nem akarok beleavatkozni az életébe, de nagyon féltem Őt. Nem szeretném hogy összetörje Őt a lány.

Egyébként mind a ketten 16 évesek.

Gondolkoztam azon hogy elviszem őt a lányhoz de ez rengeteg pénz és idő..

2019. nov. 2. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
az érzéseit komolyan veheted. de addig nem kapcsolat amig nem találkoznak rendszeresen. lehet hogy a másik csaj megismerkedik vkivel élőben. utána meg tojik az unokahugodra és elmúlik. ennyi
2019. nov. 2. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Hany eves?
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Ne szólj bele szerintem. Teljesen normális az is ha osszetori, ilyenkorban teljesen normális a szerelmi csalódás
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd őket és majd lesz, ami lesz. Különben is meg kell tapasztalni a csalódást, szerelmi bánatot is. Tudom, hogy a szeretteinket sokszor megóvnánk ezektől, nem akarjuk őket összetörve látni, de ezek a csalódások is részei az életünknek. Szerintem csak éreztesd vele, hogy mindenben mellette állsz és támogatod. Ha esetleg csalódna legyél ott mellette, vígasztald meg, érezze, hogy számíthat rád, de a kapcsolatba szerintem inkább ne szólj bele.
2019. nov. 2. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vedd komolyan az érzéseit! Nem a lány fogja összetörni, hanem a távolság miatt nem fog működni, de ahogy írták, a csalódás, szakítás is az élet része, nem kell tőle megóvni.
2019. nov. 2. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp vedd komolyan az érzéseit esetleg beszélj is vele róla.

Hogy nem csak szeretet hiánya van, hanem tényleg szereti- e a lányt. Esetleg az alapján, hogy miket mesél róla már láthatod, hogy a másik lány mennyire komolyan vehető.

A szerelem gyönyörű.

A távolság pedig attól függ, hogy mennyire gondolják komolyan, találkoztak-e már. Mikor tudnák megoldani stb. Ha még nem találkoztak akkor annyira ne élje bele magát.

Sok sikert! ☺️

18L

2019. nov. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!