Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek az OITNB...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az OITNB befejező évadáról?

Figyelt kérdés

Spoileres kérdés, spoileres válaszokkal. Ennek fényében olvass tovább (és válaszolj is :p)

Elgédettek vagytok? Nincs hiányérzetetek? Hogy képzelitek a főbb karakterek jövőjét? Örültök neki, hogy Piper és Alex kitartott egymás mellett vagy szurkoltatok azért, hogy tovább lépjenek?

2019. nov. 1. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A 4. résznél tartok, de ez az utolsó két évad már borzasztóan vontatott. Nincsenek poénok, nincs dráma, nincs semmi csak sok felesleges jelenet. Minden részt 10 percben össze lehetne vágni.
2019. nov. 1. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejött,végén a csattanó azon lehidaltam ! 😁
2019. nov. 1. 21:17
 3/4 anonim válasza:
100%

Nekem nem jött be, reménykedtem, hogy Alex szabad lesz.

Amugy milyen csattano ? Mire gondolsz?

2019. nov. 2. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a börtönlázadós évadnál kiszálltam belőle. :D Készítők is unták már ott. :D
2019. nov. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!