Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már óriás csiklójú lánnyal, vagy van itt akinek óriás csiklója van?
Figyelt kérdés
Az óriás alatt a tényleg nagyot értem, ami ha megduzzad izgalom hatására, nagy lesz, mint akár egy mikropénisz és akár arra is alkalmas, hogy behatoljon vele a párja puncijába szex közben.2019. okt. 31. 13:53
11/18 anonim válasza:
Igen imádom nekem is volt egy barátnőm akinek nagy csikloja volt imatam szopogatni mikor nyaltam a punciját.
12/18 anonim válasza:
Ha fel vagyok húzva, elég látványos a különbség. Főleg az alapállapothoz képest.
13/18 A kérdező kommentje:
#12: Kép kérő privátok 3..2..1
És persze én is megnézném. 😊
jún. 28. 20:36
14/18 anonim válasza:
Ez neked alap, vagy a maszturbálástól van?
15/18 anonim válasza:
13, nem hiszed, de egy sem volt. Rajtad kívül! 🤣
16/18 A kérdező kommentje:
#15: Akkor az az egy (kivételesen) nem én voltam, nem írtam privátot. 😊
jún. 29. 00:15
17/18 anonim válasza:
Van. Szégyeltem ezt sokáig és nem is múlik el teljesen.
18/18 A kérdező kommentje:
Miért szégyellted?
Nem látszik.
Vagyis csak nagyon kevesen láthatják. Aki már ott tart, hogy láthatja, az már nem egy vadidegen. Ha viszont cikinek tartja, nem érdemli meg, hogy akár hozzáérjen.
jún. 30. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!