Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm volt a legalacsonyabb és a legmagasabb ember, akivel szexeltetek?
Figyelt kérdés
Ha nem tudtok pontos magasságot, akkor tippeljetek nyugodtan. Férfiak és nő válaszait is várom, lehetőleg nemek megjelölésével. Köszi!2016. máj. 8. 11:54
1/19 anonim válasza:
Legmagasbb kb 170 legalacsonyabb 156. 21/f
2/19 anonim válasza:
Legmagasabb kb 185cm
A legalacsonyabb kb 155cm
Én 195cm vagyok
24/F
3/19 anonim válasza:
A legmagasabb srác 190 cm, a legalacsonyabb meg épp csak egy picit volt magasabb nálam, olyan 178 cm.
175/L
4/19 anonim válasza:
196 cm, 168 cm
Én 171 cm vagyok.
N
8/19 anonim válasza:
Nem mértem, nem kérdeztem. De nincs, nem is volt jelentősége. Vízszintesen kiegyenlitődnek a magasságbeli különbségek.
9/19 A kérdező kommentje:
8:
197 cm magas vagyok és 24/F. A legmagasabb lány akivel szexeltem 190 cm volt, a legalacsonyabb 154 cm.
Bizony nagyon más volt egy 190 cm-es, mint egy 154 cm-es lánnyal szexelni, képzeld. Máshogy mentek a dolgok kettejükkel nagyon az ágyban, máshogy kellett helyezkedni és csinálni egy pár dolgot, hogy kényelmes legyen.
Szerintem nem ugyanolyan szexelni egy veled egy magas emberrel, vagy mondjuk egy tőled 40-50 cm-rel alacsonyabb/magasabb emberrel.
Köszi az eddigi válaszokat!
2016. máj. 8. 12:31
10/19 anonim válasza:
183 / 188 cm
(177 cm magas nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!