Nagyon hirdrtik a Nilfisk márkájú vites porszívót, a legalacsonyabb ára majdnem 20. 000 ft. Mit várhat ennyi pénzért tőle az ember? Aki használ ilyet otthon, mi a véleménye?
Nagyon jók a víz szűrős porszívók, tény, hogy oda kell figyelni arra, hogy ne maradjon benne a koszos víz.
Az már más kérdés, hogy 20 ezerért milyet kapsz.
Nekem 40 ezres volt, én szerettem.
Most Samsung van, ami tartályos. 3 éves. Hibátlan!
Bátran ajánlom, megbízható.
Nilfisknél dolgoztam, úgyhogy ennyi pénzért semmit :)
Az alap modellek (a típusát nem írtad, de az ára alapján gondolom, hogy az) pont annyira jók, mint a többi hasonló árfekvésű porszívó. Szóval ugyanannyit tud, mint egy Samsung, vagy LG, vagy bármelyik másik márka.
Ha igazán jót akarsz, akkor mélyebbre kell nyúlni a zsebedben, márkától függetlenül. A Nilfisk elsősorban nem a háztartási porszívókra fekteti a hangsúlyt a termelés során.
Természetesen van Nilfisk porszívóm (ha már ott dolgoztam) de én is a boltban 80-100 ezerért kaphatót vettem meg, mert ár-érték arányban az a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!