Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi! Miért nincs olyan aki TÉNYLEG csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Nem beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy amit méginkább nem: sablonos dolgokról... Képcsere, tali, szex. Komolyan nem hiszem el hogy muszáj leszek ezért fizetni2019. okt. 27. 20:55
21/23 anonim válasza:
Én csak olyat találok, akit alkalmit keres vagy annyira nem illünk össze már fél óra beszélgetés után, hogy esélytelen.
Nem tudom miért csak alkalmit akarsz de esetleg személyesen lehet több sikered lenne.
18L
22/23 A kérdező kommentje:
Személyesen alkalmit? Utcán/buszon leszólítani egy lányt hogy szia, nagyon vonzó vagy, lefeküdnék veled? :D nem működik... Akit meg már ismerek, foglalt
2019. nov. 1. 11:04
23/23 anonim válasza:
#13 "nem kölcsönösen akarom, hanem csak én "elintézni" őt... Így akarjon jót az ember."
Nem értem, mi a jó abban, hogy Te kiéled magadat valakin, mialatt ő egy ujjal nem nyúlhat hozzád. Ez masszív kihasználás, figyelmen kívül hagyod, hogy a legtöbb ember szeret hozzáérni a partneréhez és ahogy neked öröm, hogy kényeztesd, neki is ez lenne. Ez azért ne legyen már egy húde mekkora kívánság! Ez nem jót akarás, vagyis de, jót akarsz, csak kizárólag magadnak, a partnered meg fojtsa el a vágyait és szolgáljon ki téged a testével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!