Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi! Miért nincs olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi! Miért nincs olyan aki TÉNYLEG csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Nem beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy amit méginkább nem: sablonos dolgokról... Képcsere, tali, szex. Komolyan nem hiszem el hogy muszáj leszek ezért fizetni
2019. okt. 27. 20:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Persze hogy muszáj leszel. Minden zsák megtalálja a foltját. Selejt a selejttel, qrva a qrvával.
2019. okt. 27. 23:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Pedig ugy a legsimább ha elmész prostihoz. Ha tetszik valamelyik lány, bár nem sorolja fel a lehetöségek között, érdemes rákérdezni:-)
2019. okt. 27. 23:59
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Én szintén nem találok senkit. Aki vevő lett volna, az is meghátrált, miután közöltem, hogy nem kölcsönösen akarom, hanem csak én "elintézni" őt...

Így akarjon jót az ember.

2019. okt. 28. 00:16
 14/23 anonim ***** válasza:

Itt ugyanaz a szitu :)

19/L

2019. okt. 28. 06:55
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Hirtelen mennyi csak szexet akaró lány lett itt. Ne legyetek már nyomik, találjatok egymásra! De meglehet hogy a fele az valójában férfi.

Mindenesetre szerintem nagyon gáz, mikor egy ember (férfi vagy nő, teljesen mindegy) lesüllyed arra a szintre, hogy felháborodik, amiért nem kap csak szexet.

Férfiaknál ez gyakori, meg is vetem őket amiért ennyire szexközpontúak, na de hogy nők is???

Tiszta szégyen.

Miért nem lehet csak ellenni valahogy és ha jön lehetőség, akkor lesz szex, ha nem, akkor meg nem.

De mi ez a felháborodás itt? Szánalmas.

2019. okt. 28. 07:27
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem nehéz, nekem volt több is. Mert mi van, ha néhány mondatot szeretne veled beszélni mielőtt totál intim dolgokat csináltok? Lehet, hogy nekem azért ment könnyen, mert nem okozott gondot az, hogy legalább annyira megismerjem, hogy a szex működjön. Ha jól csinálod simán fel tudjátok izgatni egymást már szavakkal is.
2019. okt. 28. 12:12
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

Én is nagyjából ilyesmire vágynék. Bár az utolsónak abban tényleg igaza van, hogy annyit azért érdemes beszélgetni, hogy az utána lévő dolgok is valóban jók legyenek!:)

De igaz, elég nehéz ilyen nőt találni. Vagyis nekem egyelőre nem sikerül...

20/L

2019. okt. 28. 17:28
 18/23 anonim ***** válasza:
30%

én is ilyet keresnék, de mindenki vagy nyuszi vagy rögtön komolyat akar

budapestiek vagy szeged környékiek írhatnának :)

26/l

2019. okt. 29. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

Talán mert vannak még olyan emberek a világon akik tartják magukat s van önbecsülésük..nem adják oda magukat minden szembe jövönek..

Sajnállak,ha csak ennyire telik tőled..

Puszi 😘

2019. okt. 29. 22:19
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

En is ilyen kapcsolatra vagyok miskolciak irjanak :)

20l

2019. okt. 29. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!