Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért csinálhatja ezt? Talán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt? Talán én értem félre?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik és élőben úgy érzem ő sem közömbös irántam, ám nem vagyunk annyira jóban és szeretnék közelebb kerülni hozzá csak hát ritkán találkozunk ezért gondoltam nem ártana facebookon is bepróbálkozni. Viszont mikor írok neki, akkor általában le se szar. Ha olyan kedve van, akkor válaszol, ha olyan akkor meg semmire még ha kérdést teszek fel akkor sem. És én ezt nem értem már mint úgy érzem élőben, hogy nem közömbös iránta. De akkor miért nem válaszol?
2019. okt. 10. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
Zaklatod a hülyeségeiddel, mert te vonzódsz hozzá ő meg valószínű nem hozzád, sőt biztos nem is leszbi meg nem is érdeklik a nők... most tegyük fel engem elkezdene egy alig ismert férfi kérdésekkel bombázni a face-n hát mit ne mondjak nem is válaszolnék rá neki a másik meg mivel hetero vagyok minek írkáljak egy férfival? Valószínű ő egy hetero csaj és ugyanígy gondolkodik, mint én. Mi a fszt írogat ez nekem???
2019. okt. 10. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Na, látod mi is ugyanezt gondoljuk mikor ti ide írogattok meg privátoztok .
2019. okt. 10. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá és kérek perec hívd el randizni. Ennyire egyszerű drágám.

Ha német mond, akkor legalább nem stresszelsz. Ha igent, akkor örülsz. :=

2019. okt. 10. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Na de a heteró csajok még akkor is ugyanígy gondolkodnak, 1-es, mikor idegen férfiak ismeretlenül,tartalmatlan,semmit mondó üzeneteket írogatnak nekik😃
2019. okt. 10. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:

valószínű, egy közvetlen,nyitott lány lehet, az ő kisugárzásukat meg simán félre érti az ember.

Én csak ilyenekbe futok bele :D Aztán már olyanokat látok a dolgokba amik nincsenek és akkor hahó kelj fel :D Rá kell döbbenni,hogy aki kedves,szépen néz,meg mosolyog nem jelenti azt,hogy te is tetszel neki vagy tényleg heteró.

Aki akar vmit az vissza ír.

Engedd el, valószínűleg nem is leszbikus.

2019. okt. 11. 23:01
 6/6 anonim válasza:
Emlékszem hogy velem is volt ilyen. A suliban tökre cuki volt, szemezgettünk stb. Aztán elmondtam neki hogy tetszett és full bunkó lett :/
2019. okt. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!