Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 18 koruli leszbi lanyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 koruli leszbi lanyok, nektek milyen koru csajok jonnek be leginkabb? 18/F

Figyelt kérdés
Bejönnek nektek a fiatalabb lanyok akiknek mar koran nagy melle lett? Melyik korosztaly izgat titeket a legjobban?
2019. okt. 8. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Kisfiam, nem látod milyen kategória ez?
2019. okt. 8. 10:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi a gond 😂
2019. okt. 8. 12:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Szomorúnak tartom hogy ez alapjan ítélsz el, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Engem érdekel mit gondolnak a leszbi lányok és ennyi. Ha valaki nem kívánja megosztani velem, nem válaszol. Azt elismerem hogy szarul írtam ki a kérdést.
2019. okt. 8. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként ez a 44%-os válaszoló elképesztően agresszív.. Azért ez már túlzás. Mondom ezt leszbikusként. Lehet, hogy a kérdés buta és éretlen, de szerintem teljesen felesleges így lerohanni a kérdezőt. 44%-es, miért itt vezeted le a feszkót? Ezzel nem védesz meg egy leszbikus lányt sem, ha esetleg ez a célod.
2019. okt. 8. 13:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolso, veled teljesen egyetertek. Abban is hogy buta a kerdesem 😂
2019. okt. 8. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a saját korosztályom jön be legjobban.
2019. okt. 8. 13:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Elnézést ha félreérthetö voltam esetleg, de én nem tekintem a nöket szexuális tárgynak.
2019. okt. 8. 13:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem birom azt amikor egy nonek elnyomjak a jogait es targykent bannak veluk. Egyenjogukent tekintek minden emberre.
2019. okt. 8. 13:54
 9/9 anonim válasza:
Sok lány/nő tetszett már életem során.Nekem a kor nem akadály,tetszenek a fiatalabbak és az idősebbek is.Egy idősebb nőbe vagyok most szerelmes és elmondhatom,hogy soha nem éreztem még ilyen felemelő érzést 18/L
2019. okt. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!