Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak nővel voltam, akkor örökre szűznek fogok számítani a pasik szemében?
1# azert mert szuzkent kezelnek a ferfi barataim
2# az sem ép
A szüzesség elvesztése a hímvessző első behatolása a hüvelybe, attól függetlenül, hogy nincs szűzhártyád. Tehát szűz vagy.
A pasik gondolom a viselkedésedre értik, de ha leszbikus vagy én a helyedben nem törődnék velük. Teljesen mindegy, hogy mit gondolnak, ha nincs dolgod velük. Esetleg visszavághatsz, hogy nem találod a piszkálódó srácot vonzónak (persze minden magyarázat nélkül).
szüzesség elvesztése a hímvessző első behatolása a hüvelybe,
Forditsuk meg: akkor ha a penisz a no fenekebe hatol be eloszor akkor a srác szűz marad?
Vagy ez a definicio csak arra jo hogy a penisz mindenkepp mint valami isteni fegyver “szuztelenitse” a nőt?
Nem hiszem hogy amit ket no letud muvelni egymassal az ne meritene ki a szex fogalmat,aki pedig szexelt,az nem szűz tudtommal
Fordítsuk meg egy kicsit a kérdést.
Mert én úgy tapasztalom, és ez még itt a „gyakorin” is így van, hogy lenézik azokat a nőket is, akik egyszer voltak már férfival, de aztán a nők felé fordultak.
Szóval akkor már ott tartunk, hogy se az nem jó, ha nem voltál férfival, se az ha már egyszer voltál. És azután döntöttél úgy hogy a lányokat keresed inkább.
Egyre nehezebb követni már ezeket az új trendeket…
Ilyen alapon a maszturbáció is szex, akkor mindenki az első maszturbálásakor elveszti a szüzességét.
Azt viszont továbbra sem értem, hogy mit izgat a férfiak véleménye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!