Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszkulin leszbikusok vonzzanak férfiak helyett?
Az sem könnyű, hogy nekem meg a kifejezetten testépítő / fitneszező izmos csajok jönnek be!
De nagyon :)
Nem volt ez mindig így, de egy jó ideje így van…
Látens hetero ...ilyenről se hallotta még..de van benne valami. Én is ilyen vagyok egyébként mint te kedves kérdező.
De szerintem azért,mert így a kettő nem keveredik (bár érdekesmód a feminin fiúk nem vonzanak), és egy fiús lányban is ott van a Nő,hiába nem látják egyesek.
Nem vagy latens hetero 🙄
Ilyet állítani kb azzal van egy szinten, mintha azt mondanád, hogy ha valaki egy gyerekes felnőttbe szerelmes, az latens pedo.
Latens heteroszexualitas meg nem is létezik semmilyen kontextusban,nem hogy ebben...
A kedves válaszolóktól, illetve a kérdezőtől kérdezném, hogy esetleg mi a véleményük a transz férfiakról, akik mondjuk nem estek át nemi korrekciós műtéten, de mondjuk a mellkas korrekción igen. Hozzájuk hogyan viszonyulnátok elméletben? Vonzana ha bejön a személyisége és a külseje, vagy esetleg kizáró tényező lenne hogy transznemű ferfi?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Nem tom engem az vonzz a butch csajokban, hogy mernek nem heterónak kinézni.
Az az önbizalom, hogy vállalja magát nyíltan, meg hogy nem is próbálnak a pasiknak tetszeni csak nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!