Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt heteroszexuális lányok, mikor és hogyan lettetek leszbikusok? Milyen volt az első élmény?
Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 09:51
1/7 anonim válasza:
Heteroszexuálisból nem lesz leszbikus
2/7 anonim válasza:
Olyan van, hogy azt hitted, hogy heteró vagy, és kiderült, hogy tévedtél. Már jócskán elmúltam 30, találkoztam valakivel, aki megtetszett. Szuper volt az első alkalom, meg is változtatott.
3/7 anonim válasza:
Aki rájött hogy leszbikus az mindig az is volt, max máshogy hitte. De az sose volt hetero aki utána rájön hogy ő leszbikus :)
4/7 anonim válasza:
Max biszexuális lehetsz és nem Leszbikus
5/7 anonim válasza:
Csakhogy aki leszbikus annak soha nem kell pasi. Nem dőlt meg az annak születni kell TÉNY, csak szokás szerint megint keverik a könnyűvérű,+biszex kombót a leszbikussággal.
6/7 anonim válasza:
Olyan lánnyal találkoztam már, aki heteronak hitte magát. Aztán általam rájött, hogy valójaban biszexuális. Mindig is az volt, csak fel kellett ébreszteni ezt benne.
7/7 anonim válasza:
Aki élvezi a férfiakkal a dolgot, az már biztos nem leszbikus. Ha heterónak hiszi magát, aztán rájön hogy a nők is bejönnek neki, biszexuális. És ha ezek után csak nőkkel van, leszbikus kapcsolatban, akkor az az ő döntése, de nem lesz teljesen leszbikus soha.
A kérdező valószínűleg egy kanos, tudatlan kisfiú, ahogy a kategóriában sajnos sokan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!