Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak ezzel a nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a nővel?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nővel,de hamar kibukott, hogy illünk össze. Illetve összeillenénk és jó is lenne együtt, de neki másfél éve volt egy hatalmas traumája és sajnos még mindig annak a hatása alatt van. Inkább lelkitámogatásra,istápolásra szorul mint egy új kapcsolatra. És én soha nem voltam jó az ilyen traumatizált áldozatokkal való bánásmódban. A beszélgetéseink 80%-a ekörül a téma körül kering, ő kiönti a lelkét, én meg csak kínosan hümmögök és a sablonokat mondogatom, mivel nem igazán tudom mit kéne mondanom. De látszolag neki az is elég ha csak meghallgatja valaki. Viszont én nem vagyok olyan, aki kellöképpen támogatni tudná, és lehet hogy csúnyán fog hangzani, de nem is hiányzik ez nekem. Én egy rendes kapcsolatot szeretnék. Valahogy el kellene ezt mondanom neki, de félek, hogy újabb károkat okozok az amúgy is labilis lelki világában.
2019. szept. 14. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ő kapcsolatként tekint erre a dologra?
2019. szept. 14. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen.
2019. szept. 14. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lenne opció, hogy kerestek együtt egy jó szakembert, aki segít rajta terápiával és nem rád önti folyton minden szarját? Ha alapvetően jó lenne a dolog, ezzel tehetnél érte tök sokat, ő jobban lesz és a kapcsolat is megmarad.
2019. szept. 14. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!