Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lányok jönnek be?
Lányos (/"semleges") lányok jönnek be. Fontos belső tulajdonságok: okos, határozott, szerény (de nem félénk!).
Én introvertált vagyok, egy hasonló, viszonylag csendes, nyugodt valakit keresek magam mellé. Külsőre nem vagyok fiús, de nem is túl lányos (no smink, szoknya, magassarkú, körömlakk és hasonlók).
18L
Olyanok mint a #3, én is hasonló vagyok :)
24N
Nekem alkalomadtán nincs ellenemre a magassarkú, a szoknya vagy a körömlakk. És általában olyan lányok jönnek be, akik szintén így vannak ezzel. Ha ezek alapján lányosnak vagyok mondható, akkor mondjuk azt. :)
Ami a külsőn kívül fontos: IQ, EQ, szerénység, igényesség, megbízhatóság, őszinteség.
24L (bi)
Külsőre viszonylag lányos (hosszúhaj, nem túlzásba vitt smink stb..), belsőre viszont fiúsabb (érdeklődési kört és viselkedést értek ezalatt).
Nekem ők a legjobbak :D Én is ilyen vagyok és eltudnám képzelni egy hozzám hasonlóval.
Az 5ös válaszolóval hasonló nekem is:)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!