Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti próbáltátok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti próbáltátok már más lányokkal?

Figyelt kérdés

Egy picit bizonytalan vagyok a vágyaimmal kapcsolatban, nem tudom, jó ötlet lenne-e kipróbálni :D

Nektek milyen tapasztalataitok voltak eddig?

18/L

2019. szept. 3. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miota kiprobaltam lannyal egyaltalan nem vagyok fiukra pedig biszex vagyok :)
2019. szept. 3. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Ha erre vágysz, ez indít be, okoz szexuális izgalmat akkor mire vársz? Sose fogod megtudni, ha nem próbálod csak örökké ott fog a fejedben motoszkálni a gondolat, s nem hagy nyugodni. Puding próbája az evés, egészségedre :) Ha még "lányszűz" vagy akkor válassz tapasztalt partnert.
2019. szept. 4. 00:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én próbáltam :3 nagy élmény volt, igenis megérte :D ha beindít, csak nyugodtan

Nagyon sok embernek vannak biszexuális vágyai :)

2019. szept. 4. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Kétséges, hogy ebben a kategóriában próbálta-e már valaki lánnyal :D
2019. szept. 4. 01:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, vagy közben gondolod meg magad, akkor sincs semmi, csak keress olyan partnert, aki el tudja fogadni, hogy bizonytalan vagy és esetleg megállítod őt, nehogy egy rossz élménybe fuss bele.
2019. szept. 4. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én se próbáltam még, de nagyon érdekel

18

2019. szept. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!