Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért akar így élni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar így élni?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki inkább a nőket szereti, ezt titkolja csak nekem mondta el. Sohasem volt nőkkel. Most megismerkedett valami pasival akivel messze fog költözni.És már azon gondolkozik, hogy fogja átverni és nőkkel ismerkedni a városban ahol élni fog. Vajon összejöhet neki a szerető? Miért fél vállalni magát?
2019. aug. 24. 10:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha a "nőket" szereti, de mégis egy pasival akarja leélni, akkor nyilván Biszex..

Nyilván ha valaki más szexuális beállítottságú, nem hangoztatja ország-világ előtt, hogy "Biszex vagyok!".

Tudni kell, hogy sok a homofób ember, akik arra törekszenek, hogy a más beállítottságúakat leköpdöddék, kirekesszék a társadalomból és próbálják a "jó útra téríteni"..

Hiába, ha annak olyan a beállítottsága, nem tud ezen változtatni!

Leszbikusként mondom, nem tudok ezen változtatni, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok és nem hangoztatom, hogy én ki is vagyok valójában!

Ehhez senkinek semmi köze!

Elég ha csak anyám tud róla, akivel élek.

Kezdetben furcsán nézett rám és volt neki hozzászólása, igaz, finoman közölte, de elfogadott, mégiscsak az egyetlen lánya vagyok neki, nincs testvérem.

Hogy a szerető össze jön-e neki, az legyen az ő dolga.

Ha a pasija ezt nem fogadja el, ha kitudódik, hogy a lány a nőkhöz is vonzódik, az legyen a pasi baja, ha nem képes elfogadni őt.

2019. aug. 24. 11:42
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Elég hányadék ember lehet,nem menti fel a gyávasága.
2019. aug. 24. 12:25
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

Hogy kire értetted hogy "hányadék", elárulnád?

2019. aug. 24. 17:26
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Természetesen a kedves barátnőre.
2019. aug. 24. 17:30
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Csak hogy tudd, azért BIszex, mert két nemhez vonzódik, így teljesen érthető miért ezt, vagy azt akarja.

Ha te is biszex lennél, ugyanezt ezt csinálnád, nem?

És ő maga határozza el, hogy számára melyik az ideális pár/nem, melyikben bízik meg jobban!

Lehet variálni!

Ha nem jó neki a pasi, akkor nővel éli le az életét.

Ilyen egyszerű a képlet.

2019. aug. 24. 18:55
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Drágám,biszex vagyok és nővel élek 4 éve.Nem csalom faszikkal azért,mert a férfi nemhez is vonzódom.Ő is bátran élhetne nővel ,ha neki jobban megfelel,de az,hogy már előre tervezi,hogy szétcsalja szerencsétlen párját, az rohadt gusztustalan.Az arcába hazudik,csak mert gyáva,és kényelmesebb így neki.Te mit szólnál,ha a barátod/barátnőd már előre tervezné,hogy hogyan fog a hátad mögött kúrogatni?

Az ilyenek miatt hiszik,hogy a biszexek mind csalfa riherongyok.

2019. aug. 24. 19:30
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

Látod, én is ezt mondom!

Hiába mondod annak a süketnek, ha nem érti meg!

2019. aug. 24. 19:39
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Ja és 0%-ot kaptam a kommentemre, hiába mondtam el véleményem, ami IGAZ
2019. aug. 24. 19:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem érthető a kérdés. A barátnőm nincs annyira oda a férfiakért, mert nagyobb részt a nőkhöz vonzódik.Rengeteg férfit lerázott már. Mivel mindenki heteró kapcsolatban él, senkivel nem tudta kipróbálni sem. Plusz az ívet is kapná érte ha felvállalná nem olyan egyszerű ez én belátom, csak a módját nem értem. Hogy miért áll össze azzal a férfival? Miért nem egyedül megy el?
2019. aug. 24. 19:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ilyen történetek mindig szomorúak, és általában nem végződik jól ha egy alapvetően homoszexuális ember, akiben van egy kis biszexség, próbálja fojtani a hajlamait. Ebből lesz az, hogy egy idő után nem bírja, és vagy félrelép vagy mentális gondjai lesznek.
2019. aug. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!