Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar így élni?
Ha a "nőket" szereti, de mégis egy pasival akarja leélni, akkor nyilván Biszex..
Nyilván ha valaki más szexuális beállítottságú, nem hangoztatja ország-világ előtt, hogy "Biszex vagyok!".
Tudni kell, hogy sok a homofób ember, akik arra törekszenek, hogy a más beállítottságúakat leköpdöddék, kirekesszék a társadalomból és próbálják a "jó útra téríteni"..
Hiába, ha annak olyan a beállítottsága, nem tud ezen változtatni!
Leszbikusként mondom, nem tudok ezen változtatni, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok és nem hangoztatom, hogy én ki is vagyok valójában!
Ehhez senkinek semmi köze!
Elég ha csak anyám tud róla, akivel élek.
Kezdetben furcsán nézett rám és volt neki hozzászólása, igaz, finoman közölte, de elfogadott, mégiscsak az egyetlen lánya vagyok neki, nincs testvérem.
Hogy a szerető össze jön-e neki, az legyen az ő dolga.
Ha a pasija ezt nem fogadja el, ha kitudódik, hogy a lány a nőkhöz is vonzódik, az legyen a pasi baja, ha nem képes elfogadni őt.
Hogy kire értetted hogy "hányadék", elárulnád?
Csak hogy tudd, azért BIszex, mert két nemhez vonzódik, így teljesen érthető miért ezt, vagy azt akarja.
Ha te is biszex lennél, ugyanezt ezt csinálnád, nem?
És ő maga határozza el, hogy számára melyik az ideális pár/nem, melyikben bízik meg jobban!
Lehet variálni!
Ha nem jó neki a pasi, akkor nővel éli le az életét.
Ilyen egyszerű a képlet.
Drágám,biszex vagyok és nővel élek 4 éve.Nem csalom faszikkal azért,mert a férfi nemhez is vonzódom.Ő is bátran élhetne nővel ,ha neki jobban megfelel,de az,hogy már előre tervezi,hogy szétcsalja szerencsétlen párját, az rohadt gusztustalan.Az arcába hazudik,csak mert gyáva,és kényelmesebb így neki.Te mit szólnál,ha a barátod/barátnőd már előre tervezné,hogy hogyan fog a hátad mögött kúrogatni?
Az ilyenek miatt hiszik,hogy a biszexek mind csalfa riherongyok.
Látod, én is ezt mondom!
Hiába mondod annak a süketnek, ha nem érti meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!