Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudnék ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pesttől nem lakok annyira messze, tudom hogy ott lenne lehetőségem leszbikus lányokkal ismerkedni, viszont kb az összes barátnőm heteró, így Őket nem nagyon akarom elhívni ilyen helyekre és egyedül sincs túl sok kedvem leszbi rendezvényekre/bárokba/hasonló helyekre menni. Internetes társkeresőkön is gondolkoztam, viszont ott állítólag sok a kamuprofil mögött rejtőző pasi (akiknek a gondolatmenetét egyáltalán nem tudom megérteni). Hasonló helyzetben lévő lányok, hogyan oldjátok meg a társkeresést? 19/l

2019. aug. 6. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
7%

Figyi, annyi az egésznek a lényege, mármint, hogy pasiként leszbinek adja adja ki magát valaki szerintem, mert én is így tettem, azért mert akkor beszélgetett velem lány, de kép nem volt kinn, nem lopok a netről képet, csak tényleg annyi, hogy mivel a való életbe rám sem nézett soha egy lány ezért interneten keresztül éreztem szükségét. Javaslom a badoot vagy a tindert, mivel oda nehéz kamu profilként regisztrálni. :) - nekem nem sikerült, hogy ne tévesszem meg a rendszert-.

21/F

2019. aug. 6. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

A tindert felejtsd is el, ha kapcsolatot akarsz, de szerintem a badoot is.

Igazából csak egy LMBTQ tagot kell megismerned, neki meg, ha szerencséd van, akkor többnyire hasonló beállítottságú barátja van.

Nekem is van ilyen-olyan szexualitással rendelkező.

(Pánszey lány vagyok)

2019. aug. 7. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Lol megint én. Pánszex*
2019. aug. 7. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Barátai*

Ma nem megy ez nekem:(

2019. aug. 7. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy oldottam meg, hogy kiléptem a komfortzónámból és ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy "nincs túl sok kedvem egyedül elmenni ilyen rendezvényekre", erőt vettem magamon és elmentem. Pedig hidd el én aztán tényleg elég bátortalan voltam ilyen szituaciókban. A bátorságomnak az lett az eredménye, hogy egy csomó leszbikus ismerősöm lett és így már nem vagyok annyira elszigetelődve, mint azelőtt. Azt javaslom próbálj meg ebbe az irányba lépni és maradj mindig nyitott. 24/L
2019. aug. 7. 12:36
 6/6 anonim válasza:
50%
Én is hasonló problémával küzdök. Menjünk együtt :D írj privit. Pesti vagyok :)
2019. aug. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!