Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ha minden jol1 megy most megyek majd egyetemre. Kérdésem: ha valaki nem csak egyéjszakást akar, hanem kapcsolatot, van esélye itt találni?
Úgy vagyok vele, hogy ha elmegyek egyetemre, kolis leszek egy új városban, talán nagyobb eséllyel ismerek meg valakit. Vagy az esély ugyanannyi, mint középiskolában volt?
2019. jún. 12. 13:24
1/9 anonim válasza:
Lehet ismerkedni de szerintem nem jobbak az esélyek mint homoszexuális ha én az lennék biztos neten keresnék hogy elkerüljem azt a kellemetlen szitut amikor kiderül hogy a másik hetero csak pl kedves vagy jó barátjának tart de te életed te döntésed mit hogy csinálsz hajrá :)
2/9 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen ismerek több leszbikus párt is, van aki már közel 2 éve kapcsolatban van.
Erősen egyetem függő.
4/9 anonim válasza:
3as mekkora egy proli lehetsz ha egy buta kan provakativ böfögését "imádod".
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, de ugyan olyan esélye van egy ismerkedésnek pl. egy parkban, egy bevásárló központban vagy buszmegállóban, vagy a neten, hogy esetleg párkapcsolat alakuljon belőle. Talán annyi az előnye ott ismerkedni, hogy könnyebben találhatsz hasonló érdeklődésű és gondolkodású embereket, és ezzel a hasonlósággal nem a szexuális orientációra gondoltam, hanem a hobbira, érdeklődési körre stb.
6/9 anonim válasza:
Ha vidékről mész fővárosba pl. már több esélyed van. Melyik egyetem?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem a fővárosba, hanem Szegedre.
2019. jún. 14. 13:25
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, és sokkal könnyebben, mint középiskolában. :)
9/9 anonim válasza:
Szeged lgbt pozitív város, van elég aktív közösségünk. Hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!