Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti volt már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti volt már, hogy csak meg akartok dugni egy csajt?

Figyelt kérdés

Mármint ezt a szóhasználatra értem! És nem is mindenképpen arra, hogy most konkrétan felcsatolhatóssal megdugni, hanem hogy annyira bejön a csaj, hogy egyszerűen csak szexelni akarsz vele, semmi mást, mindenféle érzelem nélkül.

És érdekelne, hogy ha igen, akkor olyannal is volt-e akit akár régebb óta ismertek, pl barátok vagytok. Szóval nem egyéjszakásra gondolok

2019. júl. 26. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Persze, hogy volt. Ma is láttam egy jó csajt aki nagyon megtetszett és rögtön fantazialtam. Volt barátommal pontoztuk a csajokat melluk fenekuk alapján.

Barátnőmmel csókolóztam is de több még nem történt.

22l

2019. júl. 26. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Van. Életemben egyszer voltam olyan részeg, hogy a csajjal akivel smároltam a nevét sem tudtam, és nem is érdekelt... barátnője volt és van, több nem ment akkor emiatt, de egyszer marhára szeretném, remélem sikerül. 😊

Jó barátokkal ilyet mondjuk nem csinálnék, szerintem az inkább ő. 😂 Ott olyan van, akivel járnék igazából, ha lehetne, de mivel hetero, így nem.

2019. júl. 26. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Kapcsolatot nem akartam vele, de egy forró éjszakában benne lettem volna vele. Olyan is volt, akivel szexkapcsolatot tudtam csak elképzelni.
2019. júl. 27. 06:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, épp most is van, de sajnos nincs benne a dologban.
2019. júl. 27. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt már bennem részem.
2019. júl. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!