Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Magnum szaunába nőket is be engednek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 11:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem hátrányos megkülönböztetés ha valahová pusztán azért nem engednek be, mert nő vagy.
de kérdezz rá.
2/5 anonim válasza:
Nem engednek, be, ez a szauna kifejezetten meleg és bi férfiaknak van kitalálva.
3/5 anonim válasza:
"Szerintem hátrányos megkülönböztetés"
Kb annyira hátrányos megkülönböztetés, mint hogy egy nő nem mehet be férfi WC-be vagy nem öltözhet férfi öltözőben.
Szerintem sem engednek be nőt.
4/5 anonim válasza:
Dehogy engedik be, csak fiúkat engednek be és nem minősül kirekesztőnek ez jogilag.
5/5 anonim válasza:
Mar miert lenne hátrányos megkülönböztetés? Én azzal sem értek egyet hogy meleg szórakozóhelyekre heterok menjenek.
Ez egy olyan szauna ahol férfiak szexelnek egymással. Ezt miért kéne egy nőnek néznie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!