Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan homoszexuális ember, aki képtelen elfogadni, hogy ez normális?

Figyelt kérdés

Nem pusztán vallási okok miatt, hanem egyszerűen érzi, hogy valami nem oké, ha 2 féle nem létezik, és szaporodni is csak így lehet.

A kérdést egyáltalán nem szántam provokatívnak, csak szimplán kíváncsi vagyok.

2019. júl. 22. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 Hogy jön ide egy harmadik nem? Szexuális, és nem nemi identitásról van szó. A meleg férfi férfinak érzi magát, és nem nőnek vagy valami harmadiknak. Miért nem lehet ezt végre fölfogni? Többek között ezt kellene az iskolákban elmagyarázni a gyerekeknek.
2019. júl. 23. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem betegség, mert attól még teljes életet lehet vele élni, inkább valami vele született génhiba, amin nem lehet változtatni.
2019. júl. 23. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

Csak a társadalom próbàlja tolni ezt az elképzelést, hogy ez nem okés, ha ezt az ember levetkőzi, máris máskèpp érez.

Régen volt bennem ilyen, de ahogy jobban megismertem a témát, rájőttem rengeteg a hazugsàg és félremagyarázás.

2019. júl. 26. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!