Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet az alábbi gondolat? Jobbat ugyanis nem tudok. (Többi lent. )
Ez érdekes!
Havernak sincs! Majdnemhogy csak a helye látszik. Mikor rákérdeztem MiiiEEEz?, annyit mondott ""Nemtetszett! Nagyon nem.""
Kifaggatom h milyen új divat lesz ez!
Előző!
Ez csak úgy megy, hogy beállít vki a dokihoz, hogy itt vagyok, nem tetszik a köldököm, vegye már ki????
Már nem azért... Egy sebész, akibe egy minimális hivatástudat szorult, nem a kése alá, hanem pszichiáterhez fog küldeni. Ezt tényleg nem bántásból mondom.
Ott már bajok vannak, ha annyira rühelled egy testrészed, hogy sebészileg akarod eltávolíttatni, és szakember kezelése kell, de nem sebészé.
Egy ilyen fél kérdés nem értem miért kellett feltenni.
Az oldal ANONIM, nem tudjuk ki vagy, miért kell szégyellni a problémádat? Főleg ha véleményt kérsz, azért illene azt is tudnunk, hogy mi okból van vele bajod.
Mert nem mindegy, hogy csak azért mert neked nem tetszik, vagy akár valamilyen egészségügyi problémád is van vele.
El sem lehet dönteni, hogy ez a kérdés miért a homoszex kategóriába került be, mert így mehetne az egészség kategóriába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!