Hogyan legyek jó író?
Figyelt kérdés
Főleg verseket szeretnék írni.
16/L
2017. dec. 24. 00:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem a versiras az nem az, amit be lehet gyakorolni. Marmint ugy ertem, hogy egy Ady fele nem ugy irta a muveit, hogy jajj most mit irjak bele, hanem csak irt irt es irt... Erre ra kell erezni. Fejleszteskent szerintem olvass sok verset
2/5 anonim válasza:
Nem kell hogy jó író legyél. Csináld csak az élvezet kedvéért. Akkor leszel "jó" író ha örömödet leled benne.
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Elsősorban írnod kell, sokat, sokfélét, azokat átszűrni, kiválogatni, a ballasztot eldobálni, újraírni, olvasni és elkeseredni, aztán elkeseredésből visszajönni. Ismerkedj élő költőkkel, kérdd tanácsukat.
H jó költő író hogy leszel, arra nincs recept. H elfogadott és ismert leszel-e, azt -ki más?- mint az utókor dönti majd el.
4/5 anonim válasza:
Igyál jó sok pálinkát :D
Csak viccelek. Olvass sokat, mindig legyen nálad füzet and toll, hogy lejegyezhesd az ötleteid és szeretettel írj!
És feküdj le időben!
5/5 anonim válasza:
Írd amit jónak érzel, ez erről szól én is írok, és bizony erőteljesen megosztom azokat akik olvassák, de ez van, ez vagyok én, ha mást írnék, akkor azok mármem az én gondolataim volnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!